Adresa de email

0 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Modele de la A la Z

Modele / Modele de la A la Z / Top modele - Fotomodele

Tila Nguyen fotomodele America

Tila Nguyen, s-a nascut in Singapore pe data de 24 octombrie 1981dintr-o familie de vietnamezi. Dupa ce s-a mutat in Houston, Tila si fratii ei au primit o educatie stricta, conform religiei budiste.
     Dorind sa paraseasca aceasta comunitate, Tila si-a implorat parintii sa se mute. Intr-un final, acestia au acceptat. In scoala era destul de populara insa umbla in grupuri de copii care aduceau necazuri.
    In timpul liceului, Tila facea parte din gasti periculoase, consuma droguri, se batea si era deseori inchisa in centre de corectie. Totusi comportamentul rebel continua sa se manifesta, tanara fiind convinsa ca acest stil de viata o reprezinta. A experimentat consumul precoce de droguri si avea prietene lesbiene.
      La varsta de 16 ani, Tila a fugit la New York cu doar 300 de dolari. Impreuna cu un vechi prieten, tanara frecventa cluburile de noapte si se droga fara oprire. Cand a terminat banii, Tila a revenit in Houston si s-a folosit de o carte de identitate falsa pentru a se angaja la un club de striptease.
      Viata frumoasei rebele s-a schimbat atunci cand a fost descoperita de un agent al revistei "Playboy". Acesta i-a spus ca este foarte potrivita pentru imaginea iepurasului dar tanara a refuzat categoric. Pe masura ce agentii au inceput sa o sune, Tila a acceptat in final sa pozeze, gandindu-se ca va castiga multi bani.
       De la prima aparitie in faimoasa revista (la varsta de 19 ani) fotomodelul a continuat pana in prezent cariera in modeling. Concomitent a decis sa intre in industria cinematografiei. A mai aparut de cinci ori in "Playboy" si a fost primul fotomodel asian care a primit titlul de "Cyber Girl of the Month". Tila a pozat pentru numeroase reviste auto printre care se numara si "Performance Auto and Sound" si "Import Tuner".
      Cariera modelului a atins punctul culminant cand Nintendo a ales-o pentru a promova noul sistem de jocuri video portabil denumit "Game Boy Advance". Prin intermediul acestui contract Tila se transforma din consumatoare de droguri in fotomodel de succes. Atitudinea rebela si aspectul baietos a atras atentia unor agentii celebre.
      Ambitia tinerei a crescut si aceasta a decis sa isi construiasca propriul website. Caracteristica deosebita era aceea ca unele poze puteau fi vizualizate doar de membri care plateau. Un creator de jocuri tridimensionale a hotarat sa creeze un personaj inspirat din imaginea fotomodelului; jocul se numeste "Street Racing Syndicate".
     Cariera de fotomodel a propulsat-o spre televiziune. A aparut constant pe Playboy Channel, MTV si in seriile "Surviving Nugent" de pe VH1. In prezent, planuieste sa lanseze un album de melodii rock pe care le-a interpretat la diferite evenimente. Tila doreste sa se impuna in lumea modei printr-o linie de creatii si este directoarea unei agentii de modele numita Feisty Felines.


Url: misstila.comGalerie foto:

   
   

 

Modele similare

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

Ultimele stiri si evenimente

Model controversat de cizme la moda

Moda aduce o noutate in fiecare sezon, fie ca vorbim de vara sau iarna, designerii gasesc ceva care sa socheze, care sa atraga atentia si, totodata, sa faca valuri printre impatimitii modei. Iarna aceasta cizmele jambiere sunt un deliciu. [ detalii... ]

 

Modelele de motoare mici ii cuceresc pe constructorii auto

Constructorii auto sunt cuceriti de motoarele mici care echipeaza noile modele auto. Consum mic dar putere mare, acestea sunt itemurile pe care trebuie sa mizeze constructorii pentru a-i cuceri pe potentialii cumparatori. Capacităţi [ detalii... ]

 

Volan pe dreapta la modelele Dacia Sandero

Dacia incearca versiunea cu volan pe partea dreapta. Producatorul auto Renault a decis ca in Romania, la Mioveni, Dacia Sandero sa fie fabricat si cu volan pe partea dreapta. Este clar ca optiunea cu volan pe partea dreapta este [ detalii... ]

 

Modelul Duster este cerut de Marea Britanie

Cererea pentru modelele Dacia Duster este crescanda in tinutul englezilor, inregistrandu-se peste 1.000 de precomenzi pentru acest model in Marea Britanie. Oficial Duster nua fost lansat in Marea Britanie dar cererea este [ detalii... ]

 

Modelele Fiat, Opel si Peugeot si-ar putea uni fortele

Modelele Fiat, Opel si Peugeot si-ar putea uni fortele si ar putea cosntitui o singura companie are sa reprezinte o forta mai mare pe piata auto. Directorul general al Fiat, Sergio Marchione, a propus recent fuziunea grupului cu PSA Peugeot [ detalii... ]

 
     

     

     

    Declaratii fiscale