Adresa de email

0 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Termeni si conditii

Termeni si conditii
Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al proprietarului siteului asa cum apare el in evidentele www.rotld.ro sau in caz contrar al proprietarului siteului. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
  - este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 1 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma indicata de legea drepturilor de autor;
  - sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: “Informatii furnizate prin amabilitatea model-de.ro.
  - informatii si fisiere de cate provenite de la institutii / autoritati publice; 
Model-de.ro si / sau proprietarul siteului / domeniului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile din termeni si conditii publicate pe acest site.
Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa: Braila, strada Plevna 411, cp 810108 cu specificatia “Pentru www.model-de.ro, sau prin e-mail la adresa contact@model-de.ro.
Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea model-de.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.
    * Echipa "model-de" incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor sitului. Ne propunem sa va oferim dumneavoastra, utilizatorilor site-ului, o experienta online sigura, care sa nu va afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.
    * Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice "model-de" are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoana.
    * Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-urile "model-de". De asemenea se iau in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-urile "model-de".
    * "model-de" ofera posibilitatea utilizatorilor sitului de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor. 
    * Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam.
Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la contact@model-de.ro
     * Termenii "model-de.ro", "modelde.ro", "modelede.ro" si "modele-de.ro" reprezinta "model-de" si serviciile sale oferite prin site-urile care formeaza reteaua de site-uri "model-de".
    * Prin termenul "Utilizatorul" intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-urile "model-de".ro, indiferent de motiv.
    * Site-urile "model-de".ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ: orice fel de documente in orice format electronic recunoscut, supuse sau nu drepturilor de proprietate intelectuala, anunturi de vanzare-cumparare, job-uri, stiri, articole de presa proprii, etc. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-urilor "model-de".ro pentru furnizarea serviciilor sale. 
    * Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile "model-de".ro includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative "model-de".ro. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite "asa cum sunt" , iar "model-de".ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru stergerea, transmiterea sau salvarea gresita a
setarilor personalizate.
    * Responsabilitatile utilizatorului
    * Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie.
Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri :
    * a) sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
    * b) sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
    * c) sa publicati o imagine sau o afirmatie explicit sexuala; 
    * d) sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
    * e) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de
incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate); 
    * f) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
    * g) avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
    * h) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";
    * i) posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.)
    *j) "model-de" nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.
    *k) Utilizatorii acestui site web pot folosi modele/modelele postate pe acest site  numai in scopuri legale, se obliga sa le foloseasca numai in interes propriu, sa nu le trasmita catre alte persoane, sa nu le faca publice, modifice sau sa le vanda sub o forma derivata sau in mod direct.
    * Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul "model-de" de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.
    * Orice articol sau articole, stire sau stiri, document sau documente, sau alta informatie sau informatii de orice natura, sub orice forma, redacata in scris sau imagine care sunt postate  incarcate, scrise, depuse, inregistrate, transmise catre / pe acest site sunt proprietatea exclusiva a proprietarului www.model-de.ro .
    * in situatia in care o persoana, in sensul juridic al cuvantului, are sau pretinde vre-un drept asupra a ceva din cuprinsul acestui site va trebui de indata (maxim 5 ore ) sa formuleze o sesizare scrisa catre noi la adresa contact@model-de.ro . Orice intarziere de sezizare a vre-unui drept o vom considera "drept rea intentie" sau "drept rea vointa" .

Generalitati

    * Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale "Termeni si conditii", acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si
"model-de" in privinta utilizarii site-urilor "model-de".ro.
    * Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.Legislatie

Codul fiscal actualizat 2011 Impozit pe profit

Codul fiscal actualizat 2011. Sectiunea "Impozit pe profit" actualizata la data de 7 octombrie 2011.

 

Modele din legislatia romaneasca in luna septembrie 2011

Aprobarea modelelor formularelor conţinând cererile-tip de înregistrare şi adeverinţelor de înscriere in RNADA. Modelul contractului de finanţare a lucrarilor de constructii.

 

Modele permise de pescuit sportiv

Ordin privind aprobarea regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv şi modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv în ariile naturale protejate.

 

Modele liste electorale, modelul buletinului de vot, modele ştampile

HGR 748/2011 pentru aprobarea modelul timbrului autocolant, modelele listelor electorale, modelul buletinului de vot, modelele ştampilelor electorale.

 

Modele procese verbale de contraventie Ministerul Culturii

Ordin privind aprobarea modelului legitimaţiei persoanelor împuternicite şi a modelelor proceselor-verbale de constatare şi sancţionare a contravenţiilor.

 

 

AnunturiCategorii anunturi


 

Declaratii fiscale