Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adauga Download

Top modele / Fotomodele
Modele unghii
Tatuaje modele
Modele de case
Modele de rochii
Modele de diplome
Modele de scrisori
Modele de fisa postului
Modele de cerere
Modele de contracte
Modele de Dacia
Modele de Samsung
Modele de cv european


Skoda Citigo noul model

“Citigo reprezinta o componenta centrala a strategiei noastre de crestere,” declara Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland, Presedintele Consiliului de Administratie ŠKODA. “Cu acest automobil demaram ofensiva modelelor noastre în Europa. Acesta ofera companiei ŠKODA acces pe importantul segment al clasei mici si pune în practica perfect valorile noastre, într-un automobil de oras: compact, dar în acelasi timp spatios, economic, dar agil, atractiv si echipat cu multe idei inteligente. Aceasta masina este ‘city clever’.”

Grupurile cheie pe care le tintim sunt soferii tineri, familiile tinere, cu copii mici, care vor sa-si cumpere o a doua sau chiar a treia masina, si, de asemenea, ‘cei mai pragmatici’, adica grupul de clienti care sunt mai degraba atenti la pret si au o abordare rationala în ceea ce priveste automobilul, pe de o parte, dar, în acelasi timp au cerinte mari în privinta calitatii, designului si sigurantei. Citigo reprezinta îmbinarea perfecta a acestor proprietati. În functie de cererile pietei vor fi disponibile pâna la trei versiuni de echipare: Active, Ambition si Elegance.

Citigo ofera maximum de loc într-un spatiu minim si locuri confortabile pentru patru pasageri. Cu o lungime de 3,56 metri, o latime de 1,65 metri, si o înaltime de 1,48 metri, Citigo se situeaza printre cele mai compacte masini din segmentul A00.
Sursa: www.123auto.ro


 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 

Declaratii fiscale