Adresa de email

7 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adauga Download

Top modele / Fotomodele
Modele unghii
Tatuaje modele
Modele de case
Modele de rochii
Modele de diplome
Modele de scrisori
Modele de fisa postului
Modele de cerere
Modele de contracte
Modele de Dacia
Modele de Samsung
Modele de cv european


Modelele de la Victoria’s Secret au defilat in lenjerie intima

Supereroine, zane, sirene, balerine au fost infatisarile sub care cele mai sexy femei din lume au aratat ca frumusetea este divina! Ele au prezentat cele mai noi modele de lenjerie intima Victoria’s Secret!

Miranda Kerr a facut senzatie cu formele la care a revenit dupa ce a nascut anul acesta, dar si cu sutienul de 2,5 milioane de dolari pe care l-a purtat.

Sutienul de un bleu pal este incrustat cu diamante si are cate doua siruri de perle pornind din centru si coborand pe fiecare laterala. Peste 500 de ore le-a luat bijutierilor sa ataseze manual cele peste 3.400 de pietre pretioase.

Show-ul anual ajuns la cea de-a 16-a editie a fost unul extravagant, fierbinte, plin de imaginatie si cu decoruri complexe. Jay-Z si Kanye West au cantat live in timp ce manechinele au inceput sa-si faca aparitia pe podium. Prima tema a serii: “Supereroinele”. Costumate ca si cand ar fi venit direct din revistele de benzi desenate Marvel, cu pelerine, costume mulate din piele si cizme mult peste genunchi, fetele au aratat ca sunt gata de actiune.sursa: opiniatimisoarei.ro


 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 

Declaratii fiscale