Adresa de email

5 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adauga Download

Top modele / Fotomodele
Modele unghii
Tatuaje modele
Modele de case
Modele de rochii
Modele de diplome
Modele de scrisori
Modele de fisa postului
Modele de cerere
Modele de contracte
Modele de Dacia
Modele de Samsung
Modele de cv european


Modele pentru tinerii de astazi

Constatăm astăzi cu uimire că rezultatul ororii totalitariste este un fapt paradoxal. Am ajuns să ne comportăm în libertate într-un mod bizar. Zilnic asistăm cu stupoare la scene în care români se mişcă între ticăloşie şi frică, cu toate că în bisericile noastre se cântă cu foc: „Cu noi este Dumnezeu/Înţelegeţi neamuri şi vă plecaţi!...”

Probabil că aceste comportamente sunt cele ale unor oameni care se simt abandonaţi de către societatea totalitară, în care fiinţa umană a fost batjocorită în demnitatea sa, fiind victima unui colectivism anonim şi distructiv. Aceasta a dus la o bulversare axiologică a sistemelor de valori. Degeaba le vorbeşti tinerilor de astăzi despre modele. Ei le vor trata cu refuz, iar atunci când totuşi sunt acceptate, le doresc doar în parametrii pe care singuri şi le fixează. Adevăratele modele îi contrariază şi le creează instabilitate.

Zilele trecute, într-un interviu televizat, maestrul Sorin Dumitrescu accentua că singurul model care trebuie urmat este Iisus Hristos. Desigur, mulţi se vor întreba: De ce? Pentru că, astăzi, oamenii au o percepţie falsă asupra credinţei.sursa: mesagerul.ro


 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 

Declaratii fiscale