Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adauga Download

Top modele / Fotomodele
Modele unghii
Tatuaje modele
Modele de case
Modele de rochii
Modele de diplome
Modele de scrisori
Modele de fisa postului
Modele de cerere
Modele de contracte
Modele de Dacia
Modele de Samsung
Modele de cv european


Modele noi de laptopuri HP

HP a anuntat miercuri lansarea primului ultrabook din portofoliul companiei, modelul Folio 13. Noul notebook va folosi un procesor Intel Core i3 sau i5 și va include cel mai puternic acumulator din segmentul ultrabook.

Alaturi de noul portabil, HP a anunțat și trei noi modele în gama Envy, construite din aluminiu și dotate cu sisteme de sunet Beats Audio.

Folio 13 are o greutate destul de mare pentru un ultra-portabil, 1,49kg, și o grosime ceva mai mare decât competiția, 18mm.

Pentru  început, Folio va fi disponibil în variante cu procesor Core i3 sau Core i5, iar în viitor vor fi disponibile și variante cu mult mai puternicul Core i7. Toate modelele includ în configurația de bază un SSD de 128GB și 4GB de memorie RAM, expansibilă până la 8GB.

Folio 13 va include un conector USB 2.0 și încă unul compatibil USB 3.0, plus o mufă HDMI și un conector Ethernet, pentru rețele locale pe fir.

Un slot SD, o tastatură luminată și un display cu o rezoluție de 1366×768 de pixeli completează lista dotărilor, dar locul unde noul ultrabook strălucește, conform producătorului, este autonomia de nouă ore.sursa: stylereport.ro


 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 

Declaratii fiscale