Adresa de email

7 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adauga Download

Top modele / Fotomodele
Modele unghii
Tatuaje modele
Modele de case
Modele de rochii
Modele de diplome
Modele de scrisori
Modele de fisa postului
Modele de cerere
Modele de contracte
Modele de Dacia
Modele de Samsung
Modele de cv european


Modele de masini europene fiabile

Site-ul britanic Auto Trader a efectuat un studiu în urma căruia a rezultat un TOP 10 cu cele mai fiabile modele auto din Europa.

În conformitate cu datele furnizate de compania Warranty Direct, doar un procent de 6% dintre aceste maşini ajung în service în timpul unui an, ceea ce înseamnă o maşină din 17. Warranty Direct a analizat mai mult de 20.000 poliţe ale unor maşini cu vârste cuprinse între 3 si 7 ani pentru a le determina fiabilitatea, costurile de întreţinere, media kilometrajului şi costurile de reparaţie.

Reprezentantul Warranty Direct, Duncan McClure Fisher, a declarat: "Unii ar putea fi surprinşi să vadă Peugeot şi Fiat pe primele trei poziţii ale topului, dar datele nu mint, aceste maşini sunt foarte fiabile . Este poate mai surprinzător să nu vezi o serie de VW în top 10". Întreţinerea unei maşini este o acţiune costisitoare, mai ales când maşina se află în al patrulea sau al cincilea an de viaţă, când cele mai multe maşini ies din garanţia oferită de constructor.sursa: promotor.ro


 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 

Declaratii fiscale