Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adauga Download

Top modele / Fotomodele
Modele unghii
Tatuaje modele
Modele de case
Modele de rochii
Modele de diplome
Modele de scrisori
Modele de fisa postului
Modele de cerere
Modele de contracte
Modele de Dacia
Modele de Samsung
Modele de cv european


Modele de iPhone cu Dual SIM

Multe dintre replicile ieftine ale lui iPhone produse in China au capacitate dual SIM, adica pot fi introduse doua cartele care sa functioneze concomitent in interiorul telefonului.

In curand si ultimele iPhone-uri originale vor putea primi doua cartele, cu ajutorul unei carcase suplimentare numite Vooma Peel PG 92, scrie site-ul techcrunch.com.

Dispozitivul este dotat cu spatiu pentru cartela si baterie suplimentara, astfel si autonomia telefonului crescand. Dar principalul dezavantaj este ca aceasta ingroasa telefonul, iar iPhone-ul trebuie deblocat (jailbreak), pentru a nu mai functiona in limita standardelor impuse de Apple.

Descarcand aplicatia Vooma in gadget, telefonul poate fi controlat direct din butoanele carcasei, despre care jurnalistii de la TechCrunch au spus ca sunt mai putin finisate decat cele originale.

Telefoanele dual SIM nu au avut succes pe continentul american, dar in tarile in curs de dezvoltare acestea au prins la public, deoarece erau o alternativa mai comoda decat purtarea a doua terminale in buzunare, in conditiile in care majoritatea utilizatorilor au doua numere de telefonsursa: adevarul.ro


 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 

Declaratii fiscale