Adresa de email

5 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adauga Download

Top modele / Fotomodele
Modele unghii
Tatuaje modele
Modele de case
Modele de rochii
Modele de diplome
Modele de scrisori
Modele de fisa postului
Modele de cerere
Modele de contracte
Modele de Dacia
Modele de Samsung
Modele de cv european


Modele de cocuri simple pentru toate tipurile de par

Cocurile inspirate de celebritati si designer sunt opere de arta posibil de recreat doar de catre maini dibace sau stilisti experimentati. Datorita versatilitatii si sofisticarii acestor modele, cocurile au reintrat in tendintele in materie de coafuri pentru sezonul curent.

Cocuri pentru orice tip de par
Secretul pentru a transforma un coc obisnuit intr-unul sofisticat, inspirat de celebritati sau de designeri sta in cunoasterea tipului tau de par si adaptarea coafurii la lungimea ta actuala.

Parul lung poate constitui o problema, in special daca incerci sa porti cocuri inalte, ce pun presiune in varful capului din cauza greutatii podoabei capilare. In acest sens, poti evita neplacerile survenite la jumatate de ora dupa coafare prin alegerea unui model de coc chignon, la baza gatului sau cocuri tip balerina.

Parul lung poate constitui o problema, in special daca incerci sa porti cocuri inalte, ce pun presiune in varful capului din cauza greutatii podoabei capilare. In acest sens, poti evita neplacerile survenite la jumatate de ora dupa coafare prin alegerea unui model de coc chignon, la baza gatului sau cocuri tip balerina.sursa: girlsgocrazy.ro


 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 

Declaratii fiscale