Adresa de email

6 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adauga Download

Top modele / Fotomodele
Modele unghii
Tatuaje modele
Modele de case
Modele de rochii
Modele de diplome
Modele de scrisori
Modele de fisa postului
Modele de cerere
Modele de contracte
Modele de Dacia
Modele de Samsung
Modele de cv european


Modele de calendare Advent

Nu sunt adepta tuturor obiceiurilor imprumutate de pe la straini, dar trebuie sa recunosc ca unele dintre ele sunt chiar inspirate, si cu atat mai mult cele privitoare la Craciun si Sarbatori. Tot mai mult a inceput sa prinda si la noi in ultima perioada ideea calendarelor de Advent.

Originar din Germania, obiceiul are drept “scop” numararea zilelor ramase pana la Craciun, incepand cu 1 Decembrie. In aceasta perioada se impodobeste casa cu crengute de brad, se pregatesc prajiturele cu scortisoara si turta dulce pentru intampinarea Mosului si se confectioneaza calendare de Advent. Acestea iau forma a 24 de cutiute sau saculte numerotate, si pe masura ce ziua trece ele sunt deschise sau pur si simplu indepartate din calendar. Fiecare cutiuta ascude cadouri si mici surprize, de la bombonele sau turta dulce, pana la mici jucarii, poze, sau chiar biletele cu diverse mesaje.

Poti cumpara un astfel de calendar gata facut, sau, si mai bine, poti confectiona unul chiar tu! Nu ia foarte mult timp nu necesita un talent special, iar cu o sursa buna de inspiratie nici nu e foarte dificil sa pui ideea in practica.sursa: decosieco.ro


 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 

Declaratii fiscale