Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adauga Download

Top modele / Fotomodele
Modele unghii
Tatuaje modele
Modele de case
Modele de rochii
Modele de diplome
Modele de scrisori
Modele de fisa postului
Modele de cerere
Modele de contracte
Modele de Dacia
Modele de Samsung
Modele de cv european


Modele de angajati care trebuie concediati pentru a revigora o firma

Cea mai prestigioasă revistă de afaceri, Bloomberg Businessweek publică un articol interesant pe tema cine ar trebui concediat pentru a stimula inovaţia la locul de muncă.

Michael Maddock şi Raphael Louis Viton, autorii articolului, sunt directorii Maddock Douglas, o companie de consultanţă în afaceri care ajută clienţii să inoveze şi să lanseze noi produse, servicii şi modele de business.

Articolul prezintă succint trei tipuri de angajaţi care pot împiedica procesul inovativ şi absorb energia din fiecare organizaţie. Atunci când angajaţii refuză să se schimbe, ei "trebuie imediat concediaţi", consideră autorii articolului.

Victimizaţii

"Tu realizezi ce vor de la noi acum? Bineînţeles, nu avem timp suficient la dispoziţie. Nu suntem plătiţi corespunzător pentru a face atâtea lucruri. Şeful n-are habar de nimic."

Neîncrezătorii

"De ce trebuie să muncim din greu pentru o idee care chiar dacă va fi bună, şeful nu va fi de acord cu ea? Chiar dacă va fi apreciată, ideea va fi combătută de piaţă. Am asistat la acest scenariu de sute de ori."

Atotştiutorii

"Voi nu cunoaşteţi mediul de business în care trăim. Ideea nu va supravieţui reglementărilor existente, iar acţionarii nu vor fi de acord cu ea. Nici nu vreau să vorbesc despre capacitatea infrastructurii IT de a susţine o astfel de idee. Şi apoi există problema..."sursa: zf.ro


 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 

Declaratii fiscale