Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adauga Download

Top modele / Fotomodele
Modele unghii
Tatuaje modele
Modele de case
Modele de rochii
Modele de diplome
Modele de scrisori
Modele de fisa postului
Modele de cerere
Modele de contracte
Modele de Dacia
Modele de Samsung
Modele de cv european


Modele de Peugeot 208 regenerate

Noul Peugeot 208 va fi disponibil în primăvara lui 2012. Un model urban, de segment B, fabricat încă din momentul lansării în două versiuni de caroserie, cu 3, respectiv 5 uşi.

Peugeot a adoptat cele mai ambitioase specificatii ale segmentului B European pentru a creea un autoturism capabil să marcheze un salt spectaculos peste generatii.

Constient că un simplu face-lift nu mai este suficient, Peugeot nu a ezitat să rescrie cartea regulilor si să reinventeze principii pe care au fost realizate modele de referintă precum 205, 206 si 207.

Aceste principii au fost re-generate si astfel a apărut noul Peugeot 208, un model care se adresează unei mari diversităti de clienţi, proveniti dintr-o piată exigentă, cu cereri în permanentă schimbare. ”Cred ca va exista un “înainte” şi un “după“ 208.

Regenerarea arhitecturală

Peugeot 208 întruchipează principiile agilităţii şi eficienţei. Solutiile tehnice aplicate îl fac un vehicul mult mai uşor decât predecesorul (-110 kg în medie comparativ cu 207 şi nu mai puţin de -173 kg pentru o gamă care începe de la 975 kg), aerodinamic şi foarte compact (-7 cm în lungime şi -1 cm în lăţime).

Regenerarea stilistică

Peugeot 208 dă o nouă formă şi rafinează noile coduri stilistice ale mărcii. Grila flotantă, semnătura blocurilor optice frontale, luminile spate în formă de bumerang – fiecare detaliu este desenat în raport pefect cu echilibrul maşinii, structurat pe o „coloană vertebrală”, care este şi mai vizibilă pe plafon.

Regenerarea ergonomică

Interiorul continuă promisiunea inovaţiei, aşa cum face şi designul exterior. O adevărată delimitare de ceea ce a existat înainte, dincolo de constrângerile tehnice cunoscute şi referinţele culturale, instrumentele de bord şi butoanele au fost complet regândite pentru a deveni intuitive şi clare.

Regenerarea mediului

Ajungând la o medie de emisii poluante reduse cu 34 g/km CO² față de 207, noul 208 devine lider în segmentul său. Cea mai recentă generaţie de motoare şi folosirea tehnologiei micro-hibrid e-HDi pe toate versiunile se adaugă la îmbunătăţirile vehiculului în termeni de reducere a masei şi creştere a calității aerodinamice.

Regenerarea experienţei la condus

Noul 208 reînnoieşte experienţa la condus, o cheie a originilor mărcii Peugeot:
- Datorită volanului compact care oferă o nouă ergonomie, şoferul experimentează o cu totul nouă dinamică în timpul condusului
- Datorită unor noi nivele ale confortului şi ţinutei de drum, rezultatul experienţei istorice a mărcii referitor la suspensie şi beneficiile dimensiunilor reduse şi al masei mici a maşinii 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 

Declaratii fiscale