Adresa de email

1 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adauga Download

Top modele / Fotomodele
Modele unghii
Tatuaje modele
Modele de case
Modele de rochii
Modele de diplome
Modele de scrisori
Modele de fisa postului
Modele de cerere
Modele de contracte
Modele de Dacia
Modele de Samsung
Modele de cv european


Model de violator

De cateva zile toata media vuieste de profesori care se culca cu elevele, de pedofili profesori care desi sunt doctori in stiinta pe care o predau, detin numeroase filme si fotografii cu mai micii lor elevi minori, profesoare care traiesc cu pustani liceeni si alte asemenea cazuri.

Sincer, eu stau ca boul la poarta noua si ma uit si ma uit si ma intreb in ce fel de societate am adus pe lume un copil si unde va merge la scoala?

Pe tema profesorului de sport care “a violat” eleva de la Jean Monet am avut chiar discutii aprinse cu ai mei, care erau partinitori profesorasului aceluia deocheat.Eu nu pot decat sa-l acuz si sa fiu perfect de acord cu decizia luata de superiorii sai si anume de-a fi exclus din orice unitate de invatamant.

De ce ar trebui sa fiu de partea lui?Si de unde pana unde teoria asta ca el este barbat si daca pustoaica aia “s-a dat la el” el nu a rezistat?Inainte de-a fi barbat, el este un om si mai ales un cadru didactic.Un om presupune a fi cerebral si a-si controla instinctele animalicesursa: faramadesuflet.com


 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 

Declaratii fiscale