Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adauga Download

Top modele / Fotomodele
Modele unghii
Tatuaje modele
Modele de case
Modele de rochii
Modele de diplome
Modele de scrisori
Modele de fisa postului
Modele de cerere
Modele de contracte
Modele de Dacia
Modele de Samsung
Modele de cv european


Mamici modele la Victoria's Secret

Cu siluete perfecte si aparitii inedite pe podiumuri. Modelele cunoscutului brand de lenjerie intima Victoria’s Secret creeaza impresia ca siluetele zvelte pe care le afiseaza se datoreaza unor gene de invidiat si ca ele "chiulesc" de la dietele drastice si exercitiile sportive intense pe care le practica celelalte femei.

Adriana Lima face parte din grupul "ingerilor" Victoria’s Secret si prezinta articolele acestui brand de peste 11 ani. Modelul brazilian a nascut in luna noiembrie a anului 2009, iar in 2010 a revenit pe podium cu o silueta impresionanta, care nu trada cele noua luni de sarcina si nici kilogramele in plus acumulate atunci.

Dieta unei mamici obisnuite nu ar indeplini insa cerintele necesare pentru a oferi corpul pe care il afiseaza modelele internationale. Adriana a acceptat sa vorbeasca despre rutina drastica la care a apelat pentru show-ul de acest an si a dezvaluit jurnalistilor o parte dintre secretele care o ajuta sa se mentina in topul celor mai bine cotate modele.

• Mamica de 30 de ani a inceput sa faca sport zilnic inca de acum trei luni, iar in saptamana dinaintea spectacolului si-a dublat antrenamentele.
• Ea a angajat un nutritionist care ii masoara in mod periodic masa musculara, grasimea si apa din corp. Vitaminele prescrise si shake-urile cu proteine o ajuta pe vedeta sa aiba energia necesara fiecarei zile.
• Adriana bea opt pahare de apa pe zi.
• Cu noua zile inainte de spectacol, ea renunta la mancarea solida si consuma trei litri de apa si shake-uri cu proteine si praf de oua.
• Cu o zi inainte de spectacol, ea bea o cantitate normala de apa, iar cu 12 ore inainte renunta sa mai manance sau sa mai bea ceva.sursa: depici.ro


 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 

Declaratii fiscale