Adresa de email

1 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adauga Download

Top modele / Fotomodele
Modele unghii
Tatuaje modele
Modele de case
Modele de rochii
Modele de diplome
Modele de scrisori
Modele de fisa postului
Modele de cerere
Modele de contracte
Modele de Dacia
Modele de Samsung
Modele de cv european


Dieta modele Victoria Secret

Daca esti curioasa cum reusesc modelele de la Victoria’s Secret sa aiba o silueta de invidiat, afla mai multe despre dieta lui Heidi Klum, despre planul de exercitii si dieta lui Giselle Bundchen sau despre secretele dietei modelului Adriana Lima.

De fiecare data, publicul este fermecat de frumusetea modelelor de la Victoria’s Secret, de siluetele lor fara cusur, pe care si le mentin prin diferite secrete despre care doar Victoria stie mai multe. De fapt, se pare ca modelele depun foarte multe eforturi pentru a avea un corp foarte tonifiat la fiecare eveniment la care participa.

Dar si modelele Victoria’s Secret au secretelor de a se mentine in forma, iar alimentatia si exercitiile fizice reprezinta principalele secrete ale dietei lor. Giselle Bundchen, Heidi Klum, Adriana Lima sau Miranda Kerr urmeaza un plan complex de exercitii si un sistem de nutritie echilibrat.

Acestea le ajuta sa se mentina permanent in forma. Principalul obiectiv al dietei modelelor Victoria's Secret este sa evita alimentele procesate. In schimb, ele isi rasfata organismul cu foarte multe legume si fructe.

Mancarea organica, sub forma salatelor delicioase, este foarte importanta deoarece ofera hidratarea necesara de care are nevoie atat pielea, cat si intregul corp.

Proteinele sunt, de asemenea esentiale, pentru a mentine sanatatea muschilor si pentru a lupta impotriva kilogramelor in plus. Modelele urmeaza diete diferite, precum dieta South Beach , Zone sau dieta Macrobiotica, precum si unele diete concepute special pentru ele.
Sursa: www.stilfeminin.ro


 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 

Declaratii fiscale