Adresa de email

2 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Modele de la A la Z

Modele / Modele de la A la Z / Top modele - Fotomodele

Antonia Iacobescu fotomodele Romania

Antonia, pe numele său complet Antonia Iacobescu, este o cântăreaţă şi un fotomodel de origine română. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinţii săi în SUA. Antonia a trăit şi crescut în Utah şi Las Vegas, unde a terminat liceul şi a intrat şi în lumea modelling-ului. A participat la sute de şedinţe foto pentru cataloage şi a ajuns să colaboreze cu agenţii mari din America, cum ar fi şi Lenz sau Ford Models. Antonia povesteşte însă că experienţa în modelling i-a lăsat totuşi un gust amar, din cauza rivalităţilor dintre manechine.
       Antonia cântă de la vârsta de 10 ani şi a făcut şcoala de muzică în SUA. Faptul că a trăit printre oamenii de culoare a influenţat-o în muzică. Stilurile RnB şi Soul le simte cel mai aproape de suflet, fiind stilurile muzicale ce au influenţat-o într-un mod decisiv.
     După 13 ani petrecuţi în SUA (Utah şi Las Vegas), Antonia s-a întors recent cu familia în România. Aici, ea l-a intâlnit pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cântând, impresionându-i în egală măsura cu vocea şi frumuseţea ei.
       Antonia şi Tom s-au intâlnit şi asa a luat naştere şi primul hit "Roses on Fire", care a beneficiat şi de un videoclip regizat şi filmat de Tom Boxer. "Este prima fată top-model care cântă cu adevărat. În studio nu am avut ce să corectez la vocea ei este pur şi simplu talent nativ !", a declarat Tom Boxer. Roses on Fire a avut un mare succes şi peste hotare, fiind difuzat pe posturi de radio şi televiziune din ţări precum Olanda, Polonia, etc.
      O altă piesă cu care Antonia a cucerit inimile ascultătorilor, "Morena", este creată de Tom Boxer şi cântată într-un stil foarte special de către Antonia, fiind potrivit barometrelor de măsurare a audienţelor radio tv, "cea mai difuzată piesă românească a momentului" în luna februarie a anului 2010.
     După două luni şi jumătate de la prima difuzare, Morena a reuşit să urce uşor şi sigur în clasamentele muzicale, românii fiind încântaţi de combinaţia dintre ritmul de club şi vocea senzuală a Antoniei.
      Antonia are şi o viaţă de familie, ramânând însărcinată în luna decembrie a anului 2009. Tatăl se numeşte Vincenzo Castellano şi este nepotul lui Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo.
       Cât timp Antonia a fost in "concediu" maternal trebuia să stea departe de scenă cateva luni, iar Tom i-a găsit o înlocuitoare, dar numai pentru concerte, în persoana Alexandrei Mandache din Galaţi, care şi-a câştigat acest privilegiu în urma concursului "Alege Antonia" din cadrul emisiunii TV "'Neaţa cu Răzvan şi Dani"
Frumoasa artista a nascut in data de 28 august 2010 o fetita ce a primit nota 10. Fetita va purta numele Maya Rosaria Casstellano.


Url: ro-ro.facebook.com/AntoniaOfficialGalerie foto:

   

 

Modele similare

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

Ultimele stiri si evenimente

Model controversat de cizme la moda

Moda aduce o noutate in fiecare sezon, fie ca vorbim de vara sau iarna, designerii gasesc ceva care sa socheze, care sa atraga atentia si, totodata, sa faca valuri printre impatimitii modei. Iarna aceasta cizmele jambiere sunt un deliciu. [ detalii... ]

 

Modelele de motoare mici ii cuceresc pe constructorii auto

Constructorii auto sunt cuceriti de motoarele mici care echipeaza noile modele auto. Consum mic dar putere mare, acestea sunt itemurile pe care trebuie sa mizeze constructorii pentru a-i cuceri pe potentialii cumparatori. Capacităţi [ detalii... ]

 

Volan pe dreapta la modelele Dacia Sandero

Dacia incearca versiunea cu volan pe partea dreapta. Producatorul auto Renault a decis ca in Romania, la Mioveni, Dacia Sandero sa fie fabricat si cu volan pe partea dreapta. Este clar ca optiunea cu volan pe partea dreapta este [ detalii... ]

 

Modelul Duster este cerut de Marea Britanie

Cererea pentru modelele Dacia Duster este crescanda in tinutul englezilor, inregistrandu-se peste 1.000 de precomenzi pentru acest model in Marea Britanie. Oficial Duster nua fost lansat in Marea Britanie dar cererea este [ detalii... ]

 

Modelele Fiat, Opel si Peugeot si-ar putea uni fortele

Modelele Fiat, Opel si Peugeot si-ar putea uni fortele si ar putea cosntitui o singura companie are sa reprezinte o forta mai mare pe piata auto. Directorul general al Fiat, Sergio Marchione, a propus recent fuziunea grupului cu PSA Peugeot [ detalii... ]

 
     

     

     

    Declaratii fiscale